Skip to content

Tjenester

Digikrutt tilbyr tjenester til små, mellomstore bedrifter, samt større aktivitetssentere. Vi ønsker å levere fullstendige nettsider raskt og til en hyggelig pris. Om du er helt i startfasen av et konsept – ta kontakt med noen som kan hjelpe deg i gang. Vårt fokus er å fremme ditt allerede eksisterende konsept og nå nye høyder på nett/digitalt. Vi tilbyr for tiden ikke en rendyrket markedsavdeling, men kjenner flinke folk som kan bistå med markedsføring på nett. Vi kan det, men bruker tiden vår heller på nettsider 🙂 

stol-pa-oss-digikrutt

Webutvikling

Vi tilbyr forskjellige pakkeløsninger som passer for ditt prosjekt/nettside. Er du på utkikk etter en rask nettbutikk med kunden i fokus? En one-pager til bedriften? Salgstunnel for et produkt? Personlig nettside/blogg? Oppdatere eksisterende nettside? Ta kontakt, så tar vi en prat om dine ønsker og behov. 

Optimalisering

Sliter du med en treig/tung nettside? Det liker ikke de besøkende til siden, men kanskje aller viktigst – google hater det. Vil du være synlig og bli oppdaget på nett, må siden holde dagens standard. Vi benytter smarte løsninger og eier lisenser på markedets beste produkter. Hei, vi heter tross alt DigiKRUTT!

optimalisering-nettside-digikrutt
Tjenester

Så, klare?