portfolio 7

Bedrock HospitalBranding

Ut id nisl quis enim dignissim sagittis. Fusce egestas elit eget lorem. Ut id nisl quis enim dignissim sagittis. Nunc egestas, augue at pellentesque laoreet, felis eros vehicula leo, at malesuada velit leo quis pede. Integer tincidunt.

Boutique

Lorem ipsum dolor sit amet, reque ipsum doctus vel ea, ex legere impetus.

Small Business

An mea delenit scaevola, debitis habemus vix in, albucius democritum liberavisse per

Personal

Eum veri option ex. Mei te equidem dolores probatus. Eu sonet possim est.

Heimdal 2 Borettslag

Heimdal IIBorettslag

Det var på tide med en oppgradering av nettsiden til borettslaget heimdal II. Informative nettsider er viktig så alle beboere kan holde seg oppdatert på det som skjer. Fine nettsider med mange bilder er en fordel for de som skal selge og en fordel for de som ønsker å kjøpe seg inn.

DinOsloGuide.no

dinosloguide

DinOsloGuideOppføringsside

Dette er en nettside vi har satt opp i samarbeid med flere aktører. Vi i Digikrutt er også medeiere av nettsiden og står for alt av drift, vedlikehold og nye undersider. En gratis oppføringstjeneste for beboere i og rundt Oslo.

Operation Mindfall

operation-mindfall-megazone

Operation MindfallLandingsside

For vår kunde Megazone lagde vi en ekstern landingsside for deres interaktive escape-spill, Operation Mindfall. Video, bilder, lite tekst og et klart budskap i fargene etter kundens ønske. 

Harald Huysman Karting

Harald-Huysman-Karting

Harald Huysman KartingBedrift

Vi leverte en total bedriftspakke til norges største gokartsenter beliggende på Alnabru i Oslo. Det var viktig for oss å bruke samme link-struktur de hadde fra før, så rankingen i google ikke ble borte. Nettsiden styrer nå av egne ansatte på HHK. Vi drifter server og vedlikehold av nettsiden. 

Minimal Modesty

minimal-modesty

Minimal ModestyNettbutikk

Sammen med gjengen i Minimal Modesty satte vi oss ned for å designe deres drømmeside. Hele løsningen er levert fra oss. Koblet opp med collector som betalingsleverandør. Gjengen har vært flinke til å ta nydelige produktbilder, som løfter nettbutikken veldig. Takk for et fint samarbeid.

Drivlinjespesialisten

drivlinjespesialisten

Drivlinje & Racing SpesialistenNettbutikk

Drivlinjespesialisten.no har i flere år levert utstyr til bilinteresserte kunder. De ønsket nå en nettbutikk for enklere å håndtere alle henvendelser og salg. Hele siden er bygget med fokus på brukervennlighet.