Pappaklubben

pappaklubben

PappaklubbenEt hyggelig felleskap med flotte karer

VI gleder oss til å bygge en egen nettside til pappaklubben. Dette er en nyoppstartet klubb ekslusivt for pappaer. Kan du bli medlem? Er du en kommende eller allerede Pappa? Bli med! Det koster ikke en krone. Mange flotte pappaer er allerede med. 

Følg linken til facebookgruppen å bli med i dag: https://www.facebook.com/groups/pappaklubben 

Nettsiden kommer til å være eksklusiv for pappaer og inneholde mange nyttige artikler, informasjon, forum, gode tilbud, samlinger og eventer!

pappaklubben

Omsorgskollektivet.no

OmsorgskollektivetBemanning

Takk for oppdraget. Vi har lansert en bemanningsside til Omsorgskollektivet. Nettsiden er under utvikling og vil integreres med flere 3-parts løsninger etterhvert. 

Pegasusproject.no

pegasus ProjectDigital teambuilding

Vi har satt opp nettsiden til Pegasus Project. Et digitalt escape-game/room. Perfekt som digital teambuilding. Direkte kjøp av lisenser med license-manager i woocoomerce og betaling med vipps, visa/mastercard gjennom Dintero. Gravity skjema for å koble opp bedrifter i aktiviteten. Takk for samarbeidet! Utrolig kult at dette går så bra for dere. 

PS: På kun 3 uker klatret Pegasus Project til topp 3 plassering organisk i google på søkeordet «Digital teambuilding». 

Onespray.no

ONESPRAYDesinfisering som varer

Vi takker onespray for tilliten. Helt ny nettside satt opp. 
Informasjonsside for middelet de selger. 

Safetyspray.no

SafetysprayDesinfisering som varer

Vi takker safetyspray for tilliten. Helt ny nettside satt opp. 
Informasjonsside for middelet de selger. 

Borettslag

ferdig-nettside-borettslag

Ferdig nettside tilBorettslag

Vi har utviklet en nettside-mal til borettslag. En informativ nettside hvor fokuset er på å gi beboere riktig og god informasjon. I løsningen er det veldig enkelt for styre å legge ut informasjon og protokoller fra styremøter. Kontaktinformasjon til styre og beboerinformasjon. 

Nettsiden blir utviklet med deres tekst/informasjon og bilder. 

Pris for oppsett og ferdig nettside 17.500kr eks MVA. 

Du sendes til vår «sandkasse» hvor nettsidene ligger tilgjengelig. Denne nettsiden er ikke https-sikret, men det vil deres ferdige nettside bli. 

ferdig-nettside-borettslag

Megazone

Aktivitetssenter i OsloMegazone

Daglig leder av Megazone Oslo driver Digikrutt.no. Ny nettside ble bygget i 2021. Bookingsystemet Funbutler er integrert på nettsiden. Vi har også satt opp klarna-betaling gjennom bookingsystemet. Megazone.no ranker høyt i google på relevante søkeord og vi bruker mye tid på å søkeoptimalisere nettsiden. Med et fantastisk bookingsystem gir vi våre besøkende en enkel bestillingsprosess og skaper mye gjenkjøp. 

Eventguiden.no

dineventguide-1

EventguidenOppføringsside

Dette er en nettside vi har satt opp i samarbeid med flere aktører. Vi i Digikrutt er også medeiere av nettsiden og står for alt av drift, vedlikehold og nye undersider. En gratis oppføringstjeneste for leverandører til eventbransjen i Norge.

dineventguide-1
dineventguide-4

Operation Mindfall

operation-mindfall-megazone

Operation MindfallLandingsside

For vår kunde Megazone lagde vi en ekstern landingsside for deres interaktive escape-spill, Operation Mindfall. Video, bilder, lite tekst og et klart budskap i fargene etter kundens ønske. 

Harald Huysman Karting

Harald-Huysman-Karting

Harald Huysman KartingBedrift

Vi leverte en total bedriftspakke til norges største gokartsenter beliggende på Alnabru i Oslo. Det var viktig for oss å bruke samme link-struktur de hadde fra før, så rankingen i google ikke ble borte. Nettsiden styrer nå av egne ansatte på HHK. Vi drifter server og vedlikehold av nettsiden.